Aktiv dag!

 
Idag ville Ella upp kl. 06.05 hade hon bestämt och morgonpigg som jag var så blev det att kliva upp direkt för att sedan sätta sig och leka med henne och henns hundar!
Klockan bara springer iväg ser jag nu när hon.. nej HAN redan är 07.40! Varför ska en av världens mäktigaste uppfinning vara en hon för? Nej för mig är det han, iaf idag!
 
Nu blev Ella nyfiken och klättrade upp i soffan för att sitta i mitt knä och kolla va jag håller på med men hon verkar inte vara så himla nyfiken då hon inte ska trycka på alla knappar som jag trycker på ;)
Ajja.. idag så blir det gym på morgonen och fotbollsträning på kvällen med Storvik och jag har lovat att stå i mål idag så vi får la se hur de går efter 2 års uppehåll från målet!
 
Nu blir det städa lite med Ella och snart börja göra lite frukost åt mig och Ida och självklart ringa och väcka mamma för att prata om.. ja allt och ingenting :)!
 
Kisses and hugs
/André D Melin

händelserik dag trots allt!

 
Ella och alla hennes hundar får stå för dagens bild :)!
 
Hej hallå alla glada!
Onsdag idag och med det så är det alltså vilodag från gym och all träning! Känns lite konstigt när man inte tränar nu faktiskt!
Idag fick jag iaf min efterlängtade sovmorgon och frukost på sängen av Ella och Ida, tack så mycket sötnosar! :D 
Annars idag har det inte hänt så mycket förutom att jag tog en fika med Micke vid lunchen och har varit ute med Emil´s hund på en promenad.
 
Blev också en sväng till affären med Ida för att kika lite ifall man hittade något roligt, men som vanligt så blev det mest kolla på allt som fanns :)!
Visst ja kom på att Fredrik kom över och hjälpte mig ta bort klottret på dörren då han hade fått grafittibortagningsmedel av en vän så nu är dörren röd och fin igen! 
 
Om jag tänker efter så har det ju faktiskt hänt en del idag men endå känns det som det inte har de!
Men men nu blir det invänta efterlyst och kika lite simpson!
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Framsteg!!

(Skrivet igår 28/3)
 
 
 
 
Denna dag har börjat så sjukt jävla bra! Började med att man gick upp med dottern vid halv 8 och började röja bort en massa saker till förrådet. Blev att gå och väcka Jonas runt halv 10 men då kände Ella för att somna i mitt knä så det blev sbbt att gå hem och lägga henne. 
 
Efter det så drog jag och Jonas ner på gymmet där Sofie mötte upp oss och ja väl inne på gymmet hade jag blivit hulken eller något då jag tog vikter jag aldrig tagit förut och på lutande bröstlyft så tog jag mer än vad Jonas tagit tidigare så det kändes sjuk jävla konstigt! Men Jonas slog också nytt rekort idag på den och drog på med 25 kg hantlarna! 
Det sjukaste idag var nog chest press övningen där jag tidigare hade tagit 41 kg och knappt kunnat rubba 45 kg som är nästa vikt, men idag slog jag nytt rekord! Men inte 45 kg och inte 54 kg utan 59 kg!! 
Jag har alltså på bara någon dag ökat med 18 kg!!
Jag trodde knappt det var sant!
 
Efter gymmet så gick jag ner mot stan för att möta upp Ida, Martina och Ella som satt på en parkbänk och lekte. Det blev att gå och kolla på en loppis och senda blev det lunch på "Viking". Efter lunchen så ville tjejerna se på alla djuren i statsparken då Cirkus Maximum? är på besök och väl där fick vi se elefanter, zebrer och hästar. Ella tyckte nog mest om en liten ponny som stog ensam så Jojjo och Martina kommer nog bli fattiga snart då dem har lovat att köpa en sån åt Ella ;)
 
Gjorde min första riktigt fotbollsträning igår också men inte som målvakt utan som forward och det kändes faktiskt väldigt bra förutom att konditionen inte sitter där den ska bara! Nästa träning blir på Torsdag med Storvik!
 
Hoppas alla får en härlig solig dag!

 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Sömnbrist, jomenvist!

 
Då var man uppe tidigt igen, som vanligt! Det skulle vara roligt att veta när man sist fick sovmorgon för de har jag inte fått på år och dar..
Alltså jag har inget emot att gå upp tidigt men snälla 1 dag i månaden kan jag väl få?
Men det kanske är så att jag inte behöver sömn för att orkar saker? Måste nog vara något sånt..
 
Ajja nu är man ändå uppe med Ella så vi får väl göra det bästa av situationen så det blir väl äta lite frukost här och sedan gå och väcka några kompisar och ta en promenad till stan med dem och sätta sig på något fik eller så om dem orkar, annars får det väl bli själv..
 
Annars idag så ska jag träna och idag ska magen plågas men vi får se hur mycket jag klarar av idag, man ska ju sova minst 8 timmar när man tränar för att få ut full effekt på sin träning!
Igår så hade jag onyttiga dagen som jag kommer ha 1-2 gånger i månaden och den började med frukost på donken med Max, Ella och Ida för att sedan bege mig till gymmet med allal dem där jag träffade på en massa gamla vänner som det var riktigt roligt att se igen!
Efter gymmet så blev det grilla här i området och då följde även Jonas, Emil och Hanna med på tåget och på kvällen blev det se Champions league finalen som slutade med 2-1 vinst för Bayen!
 
Nej nu ropar Ella att hon vill ha frukost!
 
Kisses and hugs!
/André D Melin
 

Go away i´m allergic to losers

Kvällen är här och jag ligger helt utslagen i soffan efter en dag av lite smått och gott!
Dagen började bra med att Jonas och jag tog en sväng till gymmet och eftersom jag hade en vilodag igår så blev det ett stenhårt pass på löpbandet i 30 min och som avslutning lite magträning. Jonas körde på med styrketräningen och idag blev det ben för den pojken!
 
Mitt nya upplägg på träningen är:
 
Måndag - Biceps/Bröst
 
Tisdag - Axlar/Triceps
 
Onsdag - Vila
 
Torsdag - Löpning 65-75 % 30 min
 
Fredag - Löpning 75-90 %  25 min
 
Lördag - Löpning 60-70 % 35 min
 
Söndag - Mage/rygg
 

Annars idag har det blivit städa lägenheten och fått bort en stor hylla som inte passade in i vardagsrummet så nu har vi en stor vit vägg där vi får hitta på något roligt att ha! 
Skulle ha tränat fotboll ikväll men passet på gymmet satte stopp för det idag då jag kände att jag måste vila ut mig för att klara morgondagens prövning på bandet!
 
Blev att väga mig igår och vågen stannade på 79,1 kg och jag har nu gått ner 3,6 kg på ca 1 månad men från och med i Måndags så är det stenhård träning som gäller!! 
Har nu endast 4,1 kg kvar att gå ner till min målvikt som är 75.0 kg!
 
Nu blir det kolla på tv4:as dokumentär om Amanda Berry och de andra i skräckhuset!!
 
 
Blomberget får stå för bilden idag ;)!
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin
 
 
 
 
 

Never stop believing!

God förmiddag alla glada!
 
Idag är det en mulen dag ute och man känner suget av en dag i soffan med en massa bra filmer och massa onyttigt, men det sistnämda blir det fan ingenting av!! jag har ju min kvarg jag kan smutta på!
Träningen flyter på bra och skulle ha vägt mig och mätt mig i Söndags men det blev ingenting av det så ska ta mig till Jonas idag för att göra de så jag förhoppningsvis ser lite resultat på vågen.
Började dagen med ett mysigt bad med min dotter som plaskade runt som bara den och hon har fan börjat vissla också låter det som när hon härmar mig när jag gör det, sjukt sött så ska försöka spela in det när hon gör de så får ni höra!
 
De senaste dagarna så har det inte hänt så specellt mycket vad jag kommer ihåg,förutom igår då jag tränade fotboll för första gången på väldigt länge. Laget blev Storviks IF och vi hann träna i 45 min innan det stod klart att vi lära kliva av planen då regnet vräkte ner och blixtrarna slog fint runt om oss!
Allt kändes bra utom konditionen så nu vet jag vad som kommer prioriteras under de närmsta månaderna!
 
Sitter just nu och kollar på Magnus Betnérs turné i London/New York och lär mig lite engelska på cupen, han levererar fan alltid på scenen! 
Nej nu vaknade Ella också så vi ska nog kanske ta och väcka lilla Ida som också sover fortfarande!
 
 
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Det går bra nu!

 
 
Hej hallå alla glada, ni andra kan sticka!
dagen idag har varit riktigt skönt då jag började dagen med ett riktigt skönt gympass med min lilla vän Jonas som jag för en gång skull inte fick släpa upp ur sängen utan han gick upp självmant!! Duktig pojke!
 
Väl hemma så blev det äta en god lunch som bestod av kycklingfilé och ris samtidigt som Ella fick äta köttbullar och mackaroner själv idag och det gick ju väldigt bra. Det var roligare att äta med min gaffel än hennes sked så det fick bli som hon ville, haha!
 
Idag är det även städdag här i området så det blir väl "hjälpa" till lite också, så jag ska faktiskt rensa någon garderob!! Mer orkar jag inte "hjälpa" till med!! 
Men det som är garanterat idag är att se Eurovision eftersom Petra M är sämst och Norge ska vinna!! 
 
Nu blir det dricka bubbelvatten med is och luta sig tillbaka i soffan en stund!
Ha en grym dag!
 
Kisses and hugs
/André D Melin
 
 

AWESOME!

Hejsan svejsan!
Efter ytterligare en härlig dag med träning så ska jag väl få tid till atta skriva av mig lite här!
Igår så var min kära vän Jonas med mig hela dagen då min farmor gick bort igår och jag behövde lite stöd i vardagen så han underhöll mig med massa träning och glada miner så det är jag otroligt tacksam för!!
 
Idag så började dagen med en långpromenad för att få igång kroppen och snoppen på morgonen så vi tog en sväng till willys för att handla och sedan tillbaka! Väl hemma så var det lunchtid så det blev att laga kassler och pasta samtidigt som en kille från riksbyggen var här och kollade elen i köketoch fixade till köksluckorna! 
 
Runt 6 tiden så var det dags för ett mag och arm pass och fy hellvete vad vi körde gärnet där! 1,5 h aktiv träning har redan givit mig träningsvärk! På klippet som kommer lite längre ner så kommer en liten sammanfattning av de roligaste övningarna vi körde idag!
Efter gymmet så var det bara hem igen och nu sitter man här med Jonas och typ stirrar in i väggen då vi är sjukt trötta så det blir lägga sig tidigt för imorgon är det uppstigning 06.00 för PW!!
 
Hoppas alla haft en härligt Måndag!!
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=8HTSuOeJqiM
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

On the road again!

 
 
Blev att spontant beställa en biljett till Sandviken idag så nu sitter man här på bussen utan nyckeln hem som ida har kvar i Sthlm men som tur är så har Jonas e extra nyckel.. Fast visst ja.. Han är ju också i Sthlm!! Men som tur är så bor ju Max hos jonas! Fast visst ja.. Hockey VM i sthlm och vem är där? Jo Max.. Men som tur är så har Jonas vän Maria en extra nyckel till Jonas lägenhet och hon kunde komma och låsa upp!!! Tack tack tack!! 
 
Så nu slipper man oroa sig att sova ute i natt och det blir istället en skön säng som saknar sängstomme! Men den funkar :)  Ikväll blir det bara lungt, ska nog städa en stund kanske om jag orkar! 
Just nu uderhåller jag mig av filmen " Rock of age " igen, men den e bra och så sjunger dem så då känns det inte som en film.. hahha svårt att förklara men den är ett bra tidsfödriv!
 
Ha en grym lördag alla :)
 
Kisses and hugs
 
/André D Melin

Morningtime!

Klockan slog precis 08.00 och jag har äntligen blivit lite piggare då Ella vaknade kl 05.00 första gången och sedan vid 07.00 igen men det är en ganska normal tid för henne men det blev väl lite sent för mig igår bara :)!
 
Slog på Rock of age när jag vaknade så den har fått mig lite mer vaken! Riktigt grym film med en massa bra rock låtar! Inte för att jag är världens mest rockiga person men det är ju faktsikt klassiker så det funkar ;)!
 
Kommer bli att ta en promenad ner till hamnen med Sara runt 10:e för att kika runt lite och sen blir det fara hem till Idas mamma, fast först ska jag lämna av Ella hos Jojjo där Ida är :) Blev att hon sov där i natt för att umgås med sina girls och alla ängsviks bor, hoppas det blev en rolig kväll/natt!
 
Nej nu börjar Ella bli otålig så det blir väl kliva upp och leka lite nu! 
 
 
Kisses and hugs!
/André D Melin

Sommartider!

Idag blev det en trip till min syster Maria för att övernatta där. 
Började med att vi drog oss mot Mölnvik för att handla mat till grillningen som skulle bli av senare. Blev även lite "fönstershopping" då man inte har pengar till allt man vill ha, men nästa månad då jävlar blir det lägga upp en bra budget! 
 
Annars idag har det varit ganska lungt, blev middag med min andra syster Sara och hennes familj och självklart Maria och Philip med! Åt en riktigt fin bit entrécote som legat i marinad hela natten, så sjukt jävla gott!
 
Imorgon blir det troligtvis beställa Iphone 5 om allt går som de ska med min budget, men som jag räknat ut nyss så ska de gå utan problem!
Blir även beställa en åt Ida också, man måste ju vara snäll ;D!
 
Har även hittat en sida.. eller nja hittat och hittat har jag väl inte gjort utan mer blivit tipsad om en sida av syrran som heter " http://www.fyndiq.se " där man kan hitta allt! Haha, men det är verkligen så.. Det känns som allt finns där!  Så den sidan rekomenderar jag starkt !
 
Nej nu blir det vara lite social igen inann man lägger sig för natten :)!
 
Hoppas alla får en grym kväll!
 
Peter sköter grillningen!
 
Philip briljerar!
 
Överskottsenergi grabben ;)!
 
Man skulle göra vad som helst för att få veta vad hon tänker här!
 
 
Sara och Ella :)
 
 
 
Kisses and hugs!
/André D Melin
 

 
 
 
 
 

I'm not Emil, don't fall in love with strippers I like it when they shake, but I like fucking groupies better!

Blev en seg dag tyvärr fast blev iaf åka iväg till Mölnvik för att glida runt lite i affärer och vara cool! Hittade lite man ville köpa men har ju inte råd då man måste betala biljetten tillbaka också.. ! har lite funderingar på att åka tillbaka någon dag tidigare då jag nyss kollat igenom gamla bilder på "bilddagboken" som jag fortfarande kallar den! Saknar att leka med Jonas på natten och ha en riktigt grabbkväll hemma :)! Men men vi får se när jag får tid till de!
 
Har även fått lusten tillbaka att briljera i fotbollsmålet så ska ta kontakt med några klubbar när jag kommer tillbaka till Sandviken :)! Man kan ju iaf testa igen om man har flåset kvar :)!
 
Hip hop som att hata alla bögar men har videos med lebbsex!
 
Ibland när man lyssnar på musik så kan det bara bli att man råka skriva det som sjungs och jaa så blev det nu ! 
Nej men nu blir det slöa mera !
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Fullt upp!

Haft ganska fullt upp några dagar så kan ju börja med i måndags då det blev åka in till Solna för att heda Ivan Turina och se AIK ta tre starka poäng mot Göteborg!
 
Igår så blev det först en kaffe i hamnen med min vän Emelie för att sen träffa på lilla Acke en stund innan han skulle hämta sin mor och sina systrar på Arlanda. Efter det så visste inte jag och Emelei vad vi skulle hitta på så vi satta oss ner och tänkte en stund och kom på att minigolf skulle vara skoj en solig dag som denna! Så det blev en trip till Siggesta för att briljera som vanligt ;)!  Blev sen gå runt lite där och även då kom vi på en grymt rolig sak och det är att vi ska spela fotbollsgolf med Mange the Divan någon gång!! Så det ser jag fram emot!

När jag väl kom hem så blev det få upp säckpotatisarna i soffan och sen ut på en promenad vid havet, så Ella fick för första gången känna på sanden mellan tårna och det var ganska läskigt så hon stod mest med sin ena fot på den andra ;)! haha 
Hon fick även känna hur det var att doppa fötterna i vattnet och det var inte någon höjdare, här kommer Ida badkrukan fram i Ella ;)! 
 
Men idag så har jag då ingenting planerat just nu förutom en morgon promenix med Ella i vagnen runt Boda för nu jävlar ska jag få bort pappakilorna! Har tyvärr varit lite dåligt med träningen sen jag kom hit men det ska nog ordna upp sig ;)! 
 
Hoppas alla får en fantastisk dag med massa sol!!
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

The Black Parade!

 
 
 
Tjabba tjena hallå!
 
Kommer att skriva detta inlägg med låten " The black parade" med "My chamical romance" som liksom bara ploppade upp i mitt huvud när jag skulle börja skriva så what the fuck kör till tänkte jag!
 
Började dagen med en morgon promenad i det härliga vårvädret här i Stockholm, ja jag är faktiskt här igen efter att inte ha fått sagt något då jag och Ida hade kommit på att hon skulle överaska hennes kompis. Men jaa så nu är man här så det är bara att höra av sig ifall någon vill ses!
 
Dagen fortsatte med löpning inna lunch och sedan ett mag/rygg pass mot eftermidadgen. Känns i kroppen vill jag lova men imorgon är en ny dag så det blir vila hela kvälle för att köra på som fan imorgon innan man drar sig mot världens vackraste stad Solna för att hedra Ivan Turina och se AIK spela!
 
Annars idag har det varit ganska lungt, har kollat på lite gamla klipp på youtube samat att jag har sett en film och håll i hatten nu Ida.. Jag har sett Sune i Grekland all inclusive :) Helt okej film som får betyget 8/10 då den var lite i min smak sen kan alla andra tycka va fan dem vill!
 
Nu blir det en kopp kaffe och en skål med kvarg! 
Have a nice sunday!
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Knubbis!

Blev inget inlägg igår så får väl ta igen det idag.
Igår var det en riktigt seg dag men blev ändå en sväng till Ö&B för att kolla om det fanns golvtrallatt köpa men självkart så var det slut..
Blev iaf att ta en isglass och gå och sätta sig ute i solen och avnjuta den.
 
Annars den dagen blev det deghäng i soffan, fast visst ja.. jag tränade för första gången efter magsjukan också så det blev ett lätt arm och axelpass. 
Idag har det också varit en ganska seg dag, har ej blivit någon träning idag och har faktiskt syndat med lite godis samt naturgodis men bara i små mängder.. fast FY André... inge mer nu!!
 
Imorgon ere Söndag och det är dags att mörda magen med träning men en kär person som kommer att klaga hela veckan över träningsvärk ;)!
Ha en grym lördags kväll alla nördar :)!

 
Kisses and hugs
/André D Melin

En sorgens dag..

 
 
Frågan är hur man ska börja ett sånt här inlägg?
Det finns nog ingen som inte hört vad som har hänt med AIK:s målvakt Ivan Turina.. Det här berör inte bara oss AIK:are eller hans familj utan en hel fotbollsvärld.. Hela Europa står i chock efter 32 åringens bortgång i natt, helt pötsligt så finns han inte längre utan någon som helst förklaring. Det vi vet i nuläget är att han fick svårt att andas runt 2 tiden i natt men hans liv gick inte att rädda.
 
Det som gör det här så otroligt tragiskt är att han lämnar bakom sig en gravid fru samt två små 1 åriga tvillingdöttrar. Hur klarar man sig ur det här? 
 
Biljetten till stockholm blev nyss bokad och jag kommer besöka Karlberg snarast möjliga.. Även biljetten till matchen på måndag är bokad.. Nu sluter vi samman och skapar den stämningen vi i AIK bara kan åstakomma! 
Tillsammans är vi starka! 
 
Det är med stor saknad och tårarna i ögonen jag säger farväl till en fantastisk fotbollsmålvakt och en underbar människa! 
 
Vila i frid Ivan Turina! 
Alltid saknad, aldrig glömd!
 
http://www.youtube.com/watch?v=6mXbQ_AJbuA

Magsjuka och jobbintervju..

 
 
Blev tyvärr inget inlägg igår då jag inte alls mådde bra då min söta dotter hade smittat mig med sin magsjuka som jag redan fick i Måndags så jag missade hela kvällen på sista April.. Inte så roligt då jag blev vaken hela natten och kunde inte ens få i mig en tesked vatten.. Bland de värsta jag varit med om..
 
Men nu är det Onsdag och det ska bli dags för en jobbintervju med.? ja vad var det nu igen.. kan vara så att det är med posten men kommer inte riktigt ihåg.. Stod inget på lappen förutom adress, tid och plats :)!
Känner mig inte så grymt taggad på det här när man fortfarande är hängig men är ju ett måste.
 
Blev väckt imorse av att pappa som stod och knacka och plinga på dörren för att han hade kommit på att han ville komma med lite ägg kl 07.00 på morgonen, kul :) Men men nu har man ägg så det räcker ett tag framöver iaf och så kom man ju upp i tid.
 
Det roliga idag är att jag ska börja skriva mina utmaningar för sommaren 2013 och redan nu kan jag avslöja en av dem. 
Den här utmaningen kommer att ske på Göta kanal och eftersom jag aldrig har åkt båt där så ska jag skaffa mig en gummibåt och åka en del av Göta kanal med den, kommer bli grymt roligt!
 
Nu blir det dricka blåbärs soppa och kanske äta någon macka om jag orkar göra det. Ska ju även väcka Ida 08.30 idag, skapligt tidigt för att vara henne ;)
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin
RSS 2.0