För det är ingen vanlig dag, för det är Ellas första födelsedag!

 
 
 
 
 
 
 
För 1 år sedan kl 01.39 kom världens goaste lilla flicka till världen på södra bb i stockholm. Du var redan då ett charmtroll som förtrållade alla med dina vackra ögon!
Du har hunnit med mycket det här året och redan bott på två ställen i Sverige. Du började ditt lilla liv ute i skärgården i Sthlm för att sedan gå vidare till den lilla hålan Sandviken där vi bor nu men så fort pappa får jobb och lägenhet i Sthlm så drar vi oss hemåt igen :)
 
Dagen idag har varit väldigt lugn eller ja lugn är den ju aldrig när man har med dig att göra för myror i blöjan finns det gått! Men ja vi får väl säga att den har varit lugn för att vara Ella. 
Morgonen började med att vi åt en god födelsedagsfrukost för att sedan börja busa med alla leksaker som farmor har här hemma i Norrköping. 
När väl buset var klart så blev det lite god lunch och sedan åka iväg och kolla lite i affärer och lite mera presenter men pappa hittade en present åt sig själv så han införskaffade sig en ny kostym!
 
Väl hemma igen så fick Ella öppna några av sina presenter då kalaset kommer vara på Lörda. Men idag fick hon sin riktigt fina Nalle Puh sackosäck som hon förhoppningsvis kommer tillbringa mycket tid i!
Av farmor fick hon "klossar som man stoppar i hål" vet inte riktigt vad det heter men tycker att det var en bra förklaring av mig iaf!
 
Till middag blev det pannkakor med grädda och blåbär som hon verkligen gillade och det sytes kan jag lova er då det var grädda och blåbär överallt...
Men nu har Ella varit uppe lite för länge och börjar bli övertrött så det är dags att gå och sussa för dagen harvarit lång nu då hon vaknade 06.30 -.-
 
Hoppas alla ni andra haft en fantastisk dag och att alla som är på Bråvalla får uppehåll under festivalen :)
 
Kisses and hugs
/André D Melin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0