Valborg!

 
Då var det sista April och sommaren närmar sig med stormsteg! Idag tänker nästan alla människor i Sverige på vart de ska dricka, tragiskt men sånt är livet.. ha en grym bakfylla imorgon bitches ;)!
 
Blev träning i morse, började med 30 min löpning innan jag satte igång ett intersivt arm och axel pass på gymmet så nu mår kroppen awesome! Har av någon anledning 1645 Kcal kvar att äta denna dag så det känns skönt som fan att kunna unna sig lite god sås ikväll till grillningen!
 
Just nu så sitter jag i soffan hos min kära vän Emil då vi kommer att grilla här innan dem sticker på fest hos Jonas Blom som har ordnat en lite ferre, känns som att jag är riktigt sugen att väcka dem vid 07.00 imorgon så vi får se om jag är på bushumör imorgon bitti ;)!
 
Nej nu ska jag vara social med dessa pojkar och självklart Ella och Ida! 
Hoppas alla får en underbar valborg och snälla ta det lungt med spriten :)!
 
 
Kisses and hugs
/André D Melin

Välkommen till min nya blogg!

Då var en ny blogg fixad då jag började ledsna på min gamla via finest.se så från och med nu så kommer ni kunna följa mig här!

 

Har äntligen kommit igåg med träningen efter över 1 år i vildmarken eller vad man nu ska kalla de?! Har endast kört i 1 vecka men känner ändå att jag är villig att offra den där chipspåsen som alltid varit så lockande eller den där goda såsen till maten.. Nu är det alltså skärpning och mitt Kcal intag per dag blir alltså 1704 kcal och max 46 gram fett.

 

Lättaste sättet för mig har blivit att använda mig av appen "Shape Up" där du skannar in de varor du äter och så räknar den ut hur mycket kcal,fett,protin ja listan kan rabblas lång, men alltså hur mycket just den måltiden innehåller!

 

Idag blev det en vilodag då Ella spydde ner alla sina sängkläder igår så jag får agera tvätttant ikväll, men imorgon blir det nya tag då armarna och axlarna ska köttas sönder. Max Sjölander har på något vis blivit min peronliga tränare och bestraffar mig som om jag vore ett djur av något slag.. Men det är bara bra egentligen! För så fort jag klagar eller kallar han en massa saker så får jag igen de på en gång med extra träning som straff! Så man kommer ju se mer resultat på kortare tid för jag älskar att svära åt folk 

 

 Nu blir det vila sig i soffan en stund för att om 30 min blir det till tvättstugan..

 

 

Have a great night !

 

Kisses and hugs

/André D Melin

RSS 2.0